sobota 18. októbra 2008

Základný kameň

Sice sme to nemali v pláne, ale keď má človek priateľov, ktorí pokiaľ sa jedná o srandu a hlúposti majú v tomto smere hranice veľmi ďaleko, nezostalo len u podpichovania, ale prišlo priamo na položenie základného kameňa. V našej lokalite je nájst kameň skôr zázrak a tento kúsok bol dovezený od Českých Budějovic a pôvodne je až niekde od Moravy. Jeho história bude pokračovať u nás na zíhrade, lebo uznajte v takomto prevedení je ho škoda hádzať do základov.


Dostali sme aj murárske kladivko, podpísané dokonca aj starostou, ktorým sme pekne po kameni poklepali a priali si priebeh stavby bez problémov. Veríme, že si nebudeme klepať už len na čelo a s fľašou sektu sme na pozemku nebehali naposledy.

1 komentár:

tatko povedal(a)...

Vážený Dr.Lui!
Všetci obyvatelia nižnošebeského domčeka sú nadšení z pekne vytvoreného denníčka a prajú Ti aby sa stavba rýchlo rozbehla a rovnako tak aby rýchlo nasledovala úspešná kolaudácia. Prajeme Ti čo najmenej problémov, pevné zdravie, dobrých murárov, elektrikárov, klampiarov, tesárov, vodárov, betonárov, pokrývačov, armovačov ale aj hantlagerov a kibicov. Tak nech sa Ti dielo podarí. My piati.